Gabriella Wejlid
gw media

WEBBUTVECKLING

Vad jag har gjort tidigare:
Jag har arbetat med webb sedan 1998. Jag har varit webbansvarig på företag som KompetensGruppen och Regionplanekontoret. Jag har drivit många egna webbprojekt (bland annat www.huvudsidan.se och den interaktiva e-boken www.hjarnboken.se). Jag har också hjälpt många småföretagare att skapa trevliga, funktionella och sökmotoroptimerade hemsidor (bland annat www.lifepoint.se).

Förutom utbildningar inom webb har jag en tvåårig marknadsföringsutbildning i ryggen. Jag har också läst svenska på universitetsnivå och skrivit flera böcker. Med andra ord: Jag kan webb, jag kan marknadsföring och jag kan kommunikation. Det är något du kommer att ha nytta av =)

De två senaste åren har jag arbetat heltid som webbansvarig på Regionplanekontoret i Stockholm. Nu har jag nyligen flyttat ut på landet, utanför Norrtälje, och sitter redo för nya uppdrag och spännande samarbeten!

Jag tror att du söker:
En pålitlig, kunnig och kreativ person som tar hand om er hemsida. Någon som kan hjälpa till precis de timmar som behövs för att hålla er hemsida uppdaterad, snygg och säljande. Och som kan göra er hemsida ännu mer synlig med hjälp av sökmotoroptimering, sökmotormarknadsföring och sociala medier.

Hör av dig så tar vi en diskussion!

Gabriella Wejlid
070-776 27 80
gabriella@huvudsidan.se

 [Tillbaka till startsidan]

GABRIELLA WEJLID
Författare, föreläsare och webbutvecklare

gabriella@gwmedia.se